EVERYTHING ABOUT عفونت آنفولانزا

Everything about عفونت آنفولانزا

Everything about عفونت آنفولانزا

Blog Article

پلارگونیوم یک داروی گیاهی می‌­باشد که می ‎تواند به درمان عفونت­‌های تنفسی، گلودرد و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند پس بهتر است به محض احساس علائم سرماخوردگی این داروی گیاهی را مصرف نمایید.

آیا آنفولانزا واگیردار است؟ بله! آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که به‌شدت واگیردار است و به‌راحتی از فردی‌به‌فرد دیگر منتقل می‌شود.

علاوه بر این، می‌توانید از داروهای زیر برای کنترل علائم بیماری استفاده کنید:

روش‌های طبیعی که در درمان آنفولانزا به غلبه بر بیماری کمک می‌کنند عبارت‌اند از:

استراحت و مصرف مایعات را فراموش نکنید و درصورتی‌که علائمی مانند تب‌ولرز، تنگی‌نفس و اسهال و استفراغ دارید حتماً با پزشک صحبت کنید. در سامانه دکترساینا می‌توانید بدون اتلاف وقت و بدون نیاز به مراجعه حضوری، مشاوره آنلاین پزشکی دریافت کنید.

داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.

علائم آنفولانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ به‌خاطر داشته باشید که علائمی مانند تب‌ولرز می‌تواند نشانه‌ی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها اکیداً خودداری کنید؛ آنتی‌بیوتیک می‌تواند شرایط شما را بدتر کند.

رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامه­‌ی غذایی گفته می­‌شود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل می­‌رسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش می‌­یابد.

ذات الریه یا سینه پهلو از جمله بیماری­‌های ویروسی است که در اثر ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا ایجاد می­‌شود.

در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.

بزرگ‌ترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱

علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش می­‌یابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیه‌­ی اسیدهای چرب و به وسیله‌­ی فرآیندی به نام کتوزیس انجام می­‌گردد.

عوارض اسپری دماغی آنفولانزا آنفولانزا حاملگی در کودکان: آبریزش بینی، تب، درد ماهیچه، استفراغ

Report this page